Om oss

Historia

 

SIR-Gruppen grundades redan 1991, till att börja med mest som en konsultgrupp inom marknadsföring, reklam och affärsrådgivning. Idag har verksamheten fem ben:

Business School, Affärsrådgivning, Ekonomi & Skatt, Marknadskommunikation och Bemanning tjänst: Motivationsanalys.

 

Vi har visionen att ge ett lyft alla små och medelstora företaga så att de kan växa och bli lönsamma både på kort och lång sikt.

 

Vi förstår att vara företagare inte är en dans på rosor utan det är tufft som att klättra i berg. Vi har gjort denna erfarenhet och vet precis vad du behöver. I mer än 20 år har vi hjälpt många företag att framgångsrikt klättra mot toppen. Vi vill se vårt lands växande småföretag att växa ochstå på egna ben. Ni alla små och medelstora företag är vår lands framtid. SIR-Gruppen är stolt över er.

 

Här är våra med arbetare som jobbar för dig:

 

 

 

 

 

 

 

Pauline Sturesson, BA,MBA,MCS

 

Konsult

 

Att vara företagare är den mest spännande och roliga profession som finns, tycker Pauline.

 

Hon har utbildat sig inom internationell politik i början och jobbade som tjänstemän många år. I Sverige har hon själv varit företagare i mer än 11 år och utbildat sig mer inom företag och ekonomi samt modern redovisning både i Sverige och internationellt. Nu jobbar hon för våra kunder som konsult inom Ekonomi & Skatt, Modernredovisning, international och

inrikta marknadsföring, Business intelligent och affärsrådgivning.

SIR-Gruppen Erfarenhet

Vi erbjuder tjänster inom Ekonomi & Skatt, Affärsrådgivning, Projektledning

och Styrelsearbete, Marknadskommunikation på olika språk och din karriär.

 

Nystartat företag? SIR Business School Marknadsskola

ger kurser som kan hjälp ditt företag att komma igång. Kurserna är utvecklad utifrån erfarenheterna från tidigare kurser. Vår vanligaste kurs behandlar bl a affärsidé, hur utvecklas en affärsidé, framgångsrik, marknadsföring, val av marknadsstrategi m.m.

 

Lär effektiv projektledning : SIR-Gruppen har

bedrivit projektledarutbildning sedan 2008. Utbildningen skräddarsys för deltagarna, genomförs under två dagar alternativt fyra halvdagar. En unik del av kursen är motivationsanalysen som hjälper deltagarna att analysera sina starka och mindre starka sidor i relation till den kravprofil som önskas på en framgångsrik projektledare.

 

Kurs i styrelsearbete : Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt verktyg för att utveckla företaget. Företaget konkurrenskraft ökar om styrelsen är rätt sammansatt, gör rätt saker och har rätt arbetsformer. Kraven på företagets styrelsearbete ökar. SIR-Gruppen samarbetar med Styrelseinstitutet, bl  när det gäller styrelsekurser.

 

Hjälp att utveckla ditt företag : SIR-Management

tillsammans med SIR Business School hjälper företag med både utbildning och coachning av säljare, projektledare, och företagsledare. SIR-Communication hjälper till med marknadsundersökningar, affärsplanering och

marknadsundersökningar både på den svenska och den internationella marknaden.

 

Professionell kommunikation :  SIR Communication är också fokuserat på marknadskommunikation, där särskilt tre områden står i fokus: webbdesign, information och översättning. Vi erbjuder drivna skribenter, webbdesigners och marknadskommunikatörer samt översättare

till olika språk bl.a engelska, thailändska och svenska.

Nantana Bunpuckdee,

Konsult inom språk kommunikation

Mer än 30 år i Sverige som Nantana har hjälpt många företag om att ta kontakt med

myndigheter.Du kan känna dig lugn när vår konsult, Nantana, hjälper dig med

kommunikation till myndigheter. Hon har lång erfarenhet inom översättning

från Svenska till Thailändska.                       

Rafael Palucha

Konsult inom IT & Webbdesign

För att lyckas med företagets försäljning är marknadsföring på internet oftast ett måste. Hur kan man skapa hemsidor som hjälper företaget att nå sina mål? Hur kan din hemsidan hamna på örsta sidan på Google? Hur får man kunderna att vara trogna och inte byta till dina konkurrenter? Rafael, vår konsult inom IT & Webbdesign kan hjälpa dig med dessa frågor.

- Announce Animation 2D

Animation 2D, website design, After Effects Program


Kontakta oss:

info@sirgruppen.se


Adrss: Trefasgatan 4,

72130  Västerås


Telefon

073 851 60 99
073 436 94 50

SIR Communication

Org.nr.916462-9751


Bankgiro : 5683-6174

NYHETER


SIR-Resan för affär resan och utbildning till Asien, EU m.m. kommer snart.

Copyright © 2015 - 2019 Sir Communication  All rights reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera